Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Ušetřete si starosti s přechodem na Microsoft 365

Magdalena Milostná 0

Změna stávající interní infrastruktury na cloud nemusí být pro zaběhlou firmu jednoduchá.

Můžete si sice snadno koupit licenci přímo od Microsoftu nebo z jiných e-shopů, ale bez pomoci zvenčí se pravděpodobně stane, že IT oddělení i zaměstnanci budou ze začátku zmatení a frustrovaní.

Může se stát, že Office 365 bude nesprávně nastaven, přechod na něho nebude mít koncept, nikdo nezavede správně procesy a pravidla užívání a zaměstnanci nebudou vědět, jak se nástroje používají.
Chod firmy se na chvíli zpomalí nebo v nejhorším případě dokonce zastaví. To není dobré pro správné klima na pracovišti ani firemní ekonomiku.

Nechte si poradit a ušetřete si starosti

Pozvěte si do firmy odborníky, kteří vám profesionálně s přechodem na nový systém pomůžou a budou tu pro vás, když si vaše IT nebude vědět rady. V českém prostředí vám pomůže společnosti DataClue, která umí firmy provést procesem přechodu na Office 365 a zaručí i podporu během užívání. Za dobu svého působení má za sebou již stovky úspěšných spoluprací (Na jejich reference se můžete podívat zde.). Její zkušenosti potvrzují i to, že dosáhli úrovně Microsoft Silver Partner v oblasti Office 365 a Azure. Má přímé napojení na Microsoft a přesně ví, co klienti potřebují.

Výhody spolupráce s DataClue

Na DataClue se můžete spolehnout, protože budete vědět, že vám s přechodem na nový IT systém pomáhají specialisté s bohatými zkušenostmi.

Konkrétně nabízejí v této oblasti tyto služby:

  • Zanalyzují současný stav vašich procesů a navrhnou pro vaši firmu vhodné řešení. Je pro vás Office 365 vhodný? Jaké nástroje skutečně potřebujete? Odborný tým se s vámi sejde a doporučí vám takový systém, který se skutečně pro vaši firmu hodí.
  • Usnadní vám přechod na Office 365 – Přechod na Office 365 není jen technická záležitost. DataClue ví, jak podpořit hladký přerod na jiný systém, aby byl co nejpříjemnější pro firmu. Konkrétně si o systému změny na Office 365 můžete přečíst v tomto článku.
  • Implementují Microsoft 365 do vaší firmy – Implementace je technická záležitost a specialisté z DataClue ji udělají správně a efektivně v souladu s “best practices” od Microsoftu.
  • Zaškolí na nový systém zaměstnance, vás i IT specialisty – Každé oddělení má trochu jiné potřeby. Proto dělají procesní školení, které je možné rozdělit po týmech, aby si zaměstnanci ustálili nové interní procesy a pochopili správné užívání nástrojů, které skutečně potřebují.
  • Vysvětlí vám užívání jednotlivých nástrojů i jejich vzájemné propojení – Pokud budete chtít zaškolit vaše zaměstnance, aby dobře znali jednotlivé nástroje, můžete si u DataClue objednat produktové školení jednotlivých nástrojů (Teams, OneDrive, Planner apod.).
  • V případě problémů jsou vždy poblíž – Nemusíte čekat na odpověď z centrály Microsoftu. DataClue s vámi případné potíže probere. Navíc v češtině. A pokud bude třeba kontaktovat centrálu, díky partnerství s Microsoftem vyřeší vaše problém rychleji, než kdybyste psali na podporu Microsoftu sami.
  • Zajistí vám servis během užívání balíčku
  • Nabízí vám výhodnější cenu užívání balíčku než Microsoft – DataClue vám jako Microsoft Silver Partner poskytne i výhodnější cenu, než kdybyste si pořídili balíček od Microsoftu na přímo. Účtuje si stejnou částku pro měsíční předplatné, jako při ročním závazku. Takže se nemusíte na rok zavázat k odběru služeb, abyste používali jeho výhody.
  • Služby můžete měnit i v průběhu měsíce – Počet licencí můžete flexibilně navyšovat i během měsíce a do konce zúčtovacího období vám DataClue započítá jen poměrnou část (podle dnů). Naopak při ukončení licence v průběhu měsíce vám poměrnou část předplatného vrací. Takže nemusíte platit celý měsíc za uživatele, kterého jste přidali nebo zrušili v průběhu měsíce.
  • Platíte na fakturu a české firmě – Všichni neradi zadáváme číslo své karty do internetových prohlížečů, protože nad ním ztrácíme kontrolu. Navíc v případě většího počtu licencí by bylo třeba zvýšit limit na kartě. S DataClue můžete platit standardně přes fakturu a mít tak platbu pod kontrolou.

Nechte si poradit od specialistů, kteří vás dokážou provést firemním přechodem na jiný IT systém.

Stále váháte? Podívejte se na reference klientů DataClue.