Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Zvyšte výkon společnosti s Microsoft Productivity Score

Kristýna Neuschl 0

Zajímá Vás, jak je možné ohodnotit produktivitu Vaší společnosti v Microsoft 365? Přichází služba, která ohodnotí práci zaměstnanců a nastavení technologií ve Vaší společnosti. Ze získaných dat se dozvíte, jak si Vaše společnost stojí ve srovnání s ostatními. Nezůstává jen u hodnocení, získáte i tipy na zlepšení. Seznamte se s Microsoft Productivity Score.

K čemu je skóre Vaší společnosti?

Základním stavebním kamenem práce je často Microsoft 365. Proto chce Microsoft pomoci svým zákazníkům k efektivní práci v této cloudové službě.

Díky Microsoft Productivity Score získáte přehled, jak zaměstnanci využívají dílčí služby Microsoft 365. Ohodnoceno bude i nastavení Vašich služeb a technologická úroveň. Jde o cestu k plynulejší a výkonnější práci v Microsoft 365.

Získané informace Vám pomohou zlepšit celkové firemní workflow. Můžete urychlit adaptaci zaměstnanců na nové technologie, aktualizujete nastavení svých zařízení, posunete produktivitu na novou úroveň.

V budoucnu jej najdete jej v admin centru Microsoft 365 v záložce Sestavy.

Jak se Microsoft Productivity Score počítá

Productivity Score se zaměřuje na dvě oblasti.

  • zkušenosti zaměstnanců s Microsoft 365
  • úroveň a využití technologií
Náhled úvodní strany Microsoft Productivity Score.

U zaměstnaců jsou hodnoceny 4 oblasti

  • jak zaměstnanci spolupracují na obsahu (Office dokumenty)
  • preferovaný styl komunikace (email, chat nebo zprávy v kanálu Teams)
  • využití více platforem pro práci
  • hodnocení meetingů – preferují zaměstnanci osobní setkání nebo online meetingy?

Každá oblast získá své vlastní hodnocení – skóre. Ihned vidíte, kde je prostor pro vylepšení. Dozvíte se například, kolik času zaměstnanci ušetří spoluprací na dokumentech. Nebo proč je dobré využívat cloudové úložiště.

Technologické hodnocení poskytuje data o optimálním nastavení Vašich zařízení, softwaru, zabezpečení apod. Díky tipům na vylepšení získáte aktuální funkce, dokonalé zabezpečení a rychlejší dobu odezvy zařízení. Ideální konfigurace a osvědčené postupy zajistí dokonalé využití Vaší firemní infrastruktury.

Srovnejte se s ostatními

Proměny skóre se sledují zpětně za šest měsíců. Můžete pozorovat svůj progres a posouvat se stále dál. Dostupné bude i srovnání Vašeho skóre s podobně velkými společnostmi.

Kdy se dočkáte?

Datum vydání Microsoft Productivity Score je zatím neznámé. Od prosince 2019 je preview verze dostupná pro testování přihlášeným společnostem. Doufejme, že již v letošním roce se budete moci podívat produktivitě na zoubek i Vy.

Productivity Score bude dostupné pro organizace s firemním předplatným Microsoft 365 a Office 365 v multi-tenant cloudu.

Pokud se chcete dozvědět více, nebo potřebujete pomoci s produkty Microsoft 365, obraťte se na nás. Pomůžeme vám, děláme to rádi.

Komentáře jsou uzavřeny.