Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Office 365 – služby, které usnadňují život

Kamila Horská 0

V dnešním článku si řekneme něco o tom, co je to Microsoft Office 365.

V minulosti jste Office znali jako soubor softwarových komponentů známých zejména pod názvy Word, Excel, PowerPoint či Access. V posledních letech však tento produkt prošel zásadní transformací a dnes je Office poskytován ve formě software jako služba. To znamená, že spolu s již známými Wordem, Excelem či PowerPointem si můžete do této služby objednat a zakomponovat desítky dalších produktových komponentů a služeb, které vám mohou pomáhat v každodenním životě a nebo v byznysu. Jedná se na příklad o služby Exchange Online, SharePoint Online, StaffHub, Sway, Teams, které umožňují lépe spolupracovat v týmech a mnohé další.

Výhody

Ptáte se, jaké výhody vám tato služba přináší? Je to v první řadě nákladová efektivita. Můžete si totiž objednat software jako službu, stejně tak, jako jakoukoliv jinou službu, například vodu nebo elektřinu.

Další výhodu je platba za to , co skutečně využíváte. Zároveň je služba škálovatelná. To znamená, že si můžete službu objednat v takovém rozsahu, jaký vám vyhovuje. Koupíte si skutečně jen to, co potřebujete. Pořídíte si buď menší balík služeb nebo větší balík, přesně podle potřeby.

Další výhodou je produktivita a mobilita, protože tyto softwarové komponenty a služby na pozadí vám umožňují lépe pracovat a spolupracovat. A můžete pracovat kdykoliv a odkudkoliv, třeba i z thajské pláže, pokud budete chtít. Jediné co potřebujete je jen obyčejné připojení k internetu.

V neposlední řadě je to bezpečnost, protože Microsoft, jako dodavatel služby dbá na to, aby byla velmi dobře chráněná a zabezpečená jak vaše data, tak vaše aplikace, vaše koncová zařízení a infrastruktura, kterou používáte.

Všechny potřebné informace vám rádi sdělí naši konzultanti, nebojte se nám ozvat. Pokud si chcete Office 365 bezplatně vyzkoušet, rádi vám zajistíme zkušební verzi.

Komentáře jsou uzavřeny.